Hjulskift

Vi udfører et hjulskift som var det på vores værksted, med kontrol af luft og momentnøgle naturligvis.

Du booker blot en ønsket dato i vores formular og vi kontakter dig med om det kan lade sig gøre den dag.

Vi kommer til dig og kontrollere dine hjul for slidtage og skader, punkter dem da op og hvis et eller flere er helt flade kontrollere vi også for punkteringer.

Vi skifte så ofte til dine andre hjul og notere på de andre hvor de har siddet.

Vi spænder altid moment.


Og så er du faktisk køreklar igen.


Har du spørgsmål har vi udfyldt nogle af de spørgsmål vi er blevet stillet mest, og er spørgsmålet ikke med på listen er du velkommen til at skrive eller ringe til os :)


Ofte stillede spørgsmål:

Hvorfor koster TPMS ekstra?
Fra 2021 tager vi ikke ekstra, det er med i prisen fremover.

Hvorfor skal hjulene være i nærheden af bilen?:
Vi har ikke tid til at slæbe dem 20meter omme fra jeres have for så at skulle kontrollere om der er et eller flere som er flade, vi yder dog en service for ældre og handikappede eller de dovne at slæbe hjulene for dem for merpris som kan hakkes af i formularen, så har vi en ekstra medarbejder med eller sætter det 2-3dobbelte af i tid (Ja 2-3dobbelte)

Hvorfor koster fastsiddende hjul ekstra?:
Fra 2021 tager vi ikke ekstra, det er med i prisen fremover.

Hvorfor giver i ikke fast tidspunkt?:
Vi giver ikke fast tidspunkt med mindre det er et akut hjulskift til 1600,- Så kan det være med det samme eller fast tidspunkt.
Hjulskift på hjemadressen kan gøres til prisen uden ekstra omkostninger fordi vi laver en køreplan, men da hvert sted tager forskellig tid og vi ikke forhaster os men hellere vil levere et perfekt hjulskift hver gang og nogle gange tager det længere tid end andre, nogle biler er bedre vedligholdt end andre, nogle skal have nye dæk, naboen ville være med, trafik osv.

Hvornår ved vi så hvornår i er her?:
Vi ringer så når vi har været hos kunden før dig og sat gps adressen som du har givet os har vi et estimeret ankomst tidspunkt og har mulighed for at sætte kursen mod dig.
Da vil vi ringe og spørge om det vil passe dig der på det forventede ankomst tidspunkt. Vi kører ikke med mindre du i formularen har valgt vi skal køre selvom telefonen ikke besvares.
Venlig hilsen Teamet fra autohosdig.